Despre noi

Barbosul Prietenos este firma care a adus barberingul in Romania in 2014, fiind primii care am oferit profesionistilor si publicului larg produse profesionale masculine 100%. Tot noi suntem primii care am inceput sa organizam evenimente dedicate frizerilor precum: concursuri,  seminarii, workshopuri, showuri, colectii, evenimente de socializare pentru frizeri, participari la targuri si expozitii, contribuind astfel la dezvoltarea barberingului in Romania si la evolutia frizerilor romani. 

Inca de la inceput, Barbosul Prietenos a sprijinit fenomenul " barbosi " prin organizarea a numeroase evenimente dedicate purtatorilor de barba, incurajand astfel inmultirea barbosilor. 

Barbosul Prietenos la ora actuala organizeaza anual zeci de evenimente dedicate frizerilor, cel mai important fiind Monster Barbering Show, de departe unul dintre cele mai mari showuri de barbering din lumea intreaga. La Monster Barbering Show aducem pe scena cei mai cunoscuti frizeri din lume si din Romania, fiind un eveniment unic. La editia din 2018 am avut un lineup cuprins din 23 Educatori, iar in 2019 am avut un lineup cuprins din 33 Educatori. 

Barbosul Prietenos in acest moment este distribuitor oficial in Romania pentru: Criminal Barber, Pro Barber, Danger Street Fashion, Barbosul Prietenos, Uppercut Deluxe, Dapper Dan, Morgan's, American Crew, Noberu, Proraso, Attitude, Gamma Piu, Babyliss, Wahl, Osmo, Vines Vintage, Ys Park, Beuy, Vess, Kent, Derby, Perma Sharp, The Shave Fatory, Marmara Barber, Lorenti, Exalto, Bergmann, Astra, Euromax, Melcap, Monster, Takumi, Kiepe, Diva Pro, Pure Pact, Depot. 

Depunem toate eforturile de a oferi cele mai bune produse clientilor nostri la cele mai mici preturi si o diversitate mare de produse, pentru a acoperi toate gusturile, dorintele, nevoile. Consideram ca oferim de departe cel mai bun raport calitate-pret din Romania, politica noastra fiind dintotdeauna bazata pe adaosuri cat mai mici. Suntem constienti de puterea de cumparare din tara noastra, motiv pentru care vrem sa fim cat mai aproape de voi, clientii nostri, oferindu-va preturi exceptionale. 

Daca va plac produsele noastre, ne puteti recomanda si la prieteni daca doriti. Ar fi un suport important pentru noi si va multumim anticipat!

Va salutam cu drag si prietenie!

Echipa Barbosul Prietenos