Dupa finalizarea comenzii, nu putem face modificari sau completari. Nu putem uni comenzi, toate comenzile sunt tratate separat si independent. Este foarte important sa ne furnizati date corecte si complete de facturare si livrare, in caz contrar comenzile vor fi anulate fara notificare. Din punct de vedere operational, nu va putem oferi ziua exacta a livrarii, statusul comenzii sau numar de awb, livrarea facandu-se conform rubricii " Conditii Livrare ".

contact@barbosulprietenos.ro

Timp de raspuns 1-5 zile lucratoare, in cazuri exceptionale sau perioade extrem de aglomerate/multe solicitari, pot necesita zile suplimentare. Exista posibilitatea, in functie de adresa Dvs de email si de setarile avute, ca uneori emailurile sa ajunga in rubrica " Spam ", mai ales daca nu avem istoric de conversatii pe email. De aceea va rugam sa verificati atat Inbox, cat si rubrica Spam. 


Pentru o activitate eficienta mentionam ca selectam emailurile. Nu raspundem la emailuri care nu au legatura cu activitatea noastra sau la emailuri fara sens. Nu raspundem la intrebari a caror raspunsuri se gasesc deja pe site. Nu raspundem la emailuri necivilizate/conflictuale.


Daca anumite produse nu sunt pe stoc, nu va putem raspunde cand vor reveni. Nu va putem oferi raspunsuri cu privire la produse care nu exista in portofoliul nostru.