www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

Optiunea de Membership se adreseaza profesionistilor, frizeri si stilisti, care doresc sa cumpere produse de la noi, dar nu au posibilitatea din diverse motive sa cumpere produsele pe firma. 

Aceasta optiune nu este valabila pentru persoanele fizice care doresc sa cumpere produse pentru uz personal, ci exclusiv pentru profesionisti. 

Persoanele juridice nu au nevoie de calitate de membership, acestia avand aceleasi drepturi si beneficii fara a fi necesar sa aplice pentru Membership. 

Un profesionist, frizer sau stilist, care isi doreste sa aplice pentru calitatea de " Membership " trebuie sa indeplineasca o serie de conditii si sa urmeze pasii pe care ii vom explica in cele ce urmeaza. 

Taxa de membership se plateste o singura data si are valabilitate permanenta, exceptand cazurile in care membrul incalca procedurile, termenii de pe site pentru care isi da acordul sau refuza colete. 

Aceasta taxa de membership are rolul unei garantii care ne asgiura pe noi ca nu vom suferi pierderi financiare care nu sunt generate din vreo vina a noastra. 

Taxa de membership are pretul de 100 Ron Tva inclus. Taxa de membership se plateste prin transfer bancar. Taxa de membership nu este returnabila, decat in situatia in care barbosulprietenos.ro nu respecta vreun drept al clientului din cele exprimate pe site. 

Este foarte important inainte sa aplicati pentru calitatea de Membership, sa cititi foarte bine toti termenii si informatiile de pe site.

Pasul 1 - O contactati pe colega noastra de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 17:00, pe whats app pe numarul 0771262359 si va exprimati intentia de a aplica pentru membership. Uneori procesul de aplicare poate dura putin in cazul Sarbatorilor Legale, Concediilor de Odihna, Concediilor Medicale sau Perioadelor aglomerate. In general, lucrurile se vor intampla foarte rapid, dar in cazurile mai sus mentionate, va rugam sa nu puneti presiuni si sa pastrati o atitudine normala si civilizata. Mentionam ca orice atitudine necivilizata, anormala in oricare moment al colaborarii va duce imediat la intrerupera colaborarii si anularea contului sau refuzul nostru de a va face cont in cadrul magazinului nostru online. Va rugam sa nu o contactati pe colega noastra in afara programului de lucru!

Pasul 2 - Trebuie sa ii trimiteti colegei noastre o diploma de frizer sau de stilist sau o adeverinta ca sunteti inscris la Scoala. Calitatea de membru o pot obtine exclusiv profesionistii. Mentionam ca nu acceptam motive precum: " am pierdut diploma ", " nu gasesc diploma ", " Scoala nu mi-a eliberat diploma " sau orice alt motiv. Trimiterea diplomei sau a unei adeverinte care sa ateste calitatea de frizer/stilist este un pas obligatoriu, fara de care nu se poate merge mai departe. 

Pasul 3 - Colega noastra o sa va adreseze o serie de intrebari prin care sa ne asiguram ca ati citit toti termenii, procedurile, conditiile, timpii de livrare etc. Citirea si acceptarea conditiilor reprezinta un pas obligatoriu pentru a merge mai departe in obtinerea calitatii de membership. In cazul in care nu sunteti de acord cu ceva, va rugam sa intrerupeti procesul de aplicare pentru calitatea de membership. Conditiile sunt egale si la fel pentru toata lumea, fara exceptie si fara conditii personalizate. In cazul in care dupa momentul in care deveniti membru, magazinul nostru va schimba ceva in termeni si conditii, timpi de livrare etc, iar Dumneavoastra nu sunteti de acord cu acesti noi termeni, puteti sa ne solicitati anularea calitatii de membru si returnarea taxei de membership. In aceasta situatie, returnarea se va face in maxim 14 zile calendaristice prin transfer bancar. 


Intrebarile pe care colega noastra o sa vi le adreseze sunt urmatoarele, fiecare in parte necesitand raspunsul Dvs:


a. Ati citit cu atentie si in totalitate rubrica " Termeni si conditii "?

b. Ati citit cu atentie si in totalitate rubrica " Informatii utile "?

c. Ati citit cu atentie si in totalitate rubrica " Conditii livrare "?

d. Veti oferi atentie si veti tine cont de toate informatiile si anunturile pe care le veti gasi pe site atunci cand veti efectua o comanda?

e. Ati luat la cunostinta ca nerespectarea termenilor si refuzurile de colete in care Vanzatorul sau firma de curierat nu au vreo vina, duce la anularea contului si incheierea colaborarii?

Mentiune: in cazul refuzului unui colet in care vanzatorul sau firma de curierat nu are vreo vina, cumparatorul isi poate mentine calitatea de membership daca isi asuma plata costului curierului tur-retur prin transfer bancar. Costul tur-retur ar fi 44 Ron. 

Pasul 4 - Ii furnizati colegei noastre datele de facturare, iar aceasta va emite factura fiscala in valoare de 100 Ron TVA Inclus. O sa va trimita factura fiscala pe whats app, iar Dvs va trebui sa o platiti prin transfer bancar in contul de Ron pe care il veti gasi pe factura fiscala. 

Pasul 5 - Dupa receptionarea platii in contul nostru bancar, colega noastra o sa va solicite informatiile necesare pentru a va crea contul in cadrul magazinului. Ne vom ocupa noi de crearea contului si o sa va oferim toate informatiile necesare ulterior. 

Pasul 6 - Dupa crearea contului, veti putea efectua comenzi in cadrul magazinului nostru. Sa tineti cont ca mereu va trebui sa fiti logat la cont, atunci cand doriti sa efectuati comenzi. 


Ne rezervam dreptul de a refuza anumiti clienti pentru procesul de aplicare la calitatea de membership, daca in trecut au existat atitudini sau comportamente necorespunzatoare/necivilizate. 


Va multumim si speram intr-o colaborare cat mai buna, eficienta, fructuoasa si pe termen lung!

Cu respect si iubire pentru frizerie, 

Echipa Barbosul Prietenos