www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

Magazin b2b adresat exclusiv persoanelor juridice: saloane, frizerii, scoli si academii, magazine online de produse profesionale etc


Livrare in medie 1-3 zile lucratoare. Zilele considerate lucratoare sunt de luni pana vineri intre 9 si 17, exceptand Sarbatorile legale. In perioade foarte aglomerate pot fi nevoie de zile suplimentare pentru livrare. 


Pentru moment, stocurile nu sunt sincronizate pe site, ceea ce inseamna ca pot exista situatii ca anumite produse chiar daca ati putut sa le adaugati in cos, ele sa nu mai fie pe stoc. In aceste cazuri o sa va contactam telefonic pentru a va informa si a primi din partea Dvs indicatii legate de cum sa procedam. Daca avem majoritatea produselor din comanda ( cel putin 75% din comanda ) si nu va gasim la telefon sau ora la care pregatim comanda este intr-un interval orar nepotrivit de a suna clientii, va informam ca vom procesa comanda fara produsele lipsa astfel incat sa putem fi eficienti ca timp si sa nu se epuizeze stocurile si pentru alte produse pana reusim sa dam de Dvs. Vom face acest lucru plecand de la dorinta dumneavoastra clar exprimata pentru produsele selectionate in comanda si din considerente constructive si de eficienta. Mentionam ca nu vom inlocui produsele lipsa cu produse asemanatoare fara acordul Dvs. 


Stocurile nu sunt sincronizate 

Ghidul sistemului de livrare

Daca dai comanda luni pana la ora 14, comanda se va livra marti sau miercuri sau joi. 

Daca dai comanda luni dupa ora 14, comanda se va livra miercuri sau joi sau vineri. 

Daca dai comanda marti pana la ora 14, comanda se va livra miercuri sau joi sau vineri. 

Daca dai comanda marti dupa ora 14, comanda se va livra joi sau vineri sau luni. 

Daca dai comanda miercuri pana la ora 14, comanda se va livra joi sau vineri sau luni. 

Daca dai comanda miercuri dupa ora 14, comanda se va livra vineri sau luni sau marti. 

Daca dai comanda joi pana la ora 14, comanda se va livra vineri sau luni sau marti. 

Daca dai comanda joi dupa ora 14, comanda se va livra luni sau marti sau miercuri. 

Daca dai comanda vineri pana la ora 14, comanda se va livra luni sau marti sau miercuri.

Daca dai comanda vineri dupa ora 14, comanda se va livra marti sau miercuri sau joi. 

Daca dai comanda oricand sambata, comanda se va livra marti sau miercuri sau joi.

Daca dai comanda oricand duminica, comanda se va livra marti sau miercuri sau joi. 

Comenzile date dupa ora 14, ajung in depozit in urmatoarea zi pentru a incepe procesul de facturare, colectare produse, impachetare, emitere awb si predare catre firma de curierat.

Daca in intervalul de livrare sunt Sarbatori Legale, atunci livrarea va mai intarzia o zi. In proportie de 95% comenzile se livreaza conform ghidului de mai sus. Uneori pot exista perioade foarte aglomerate, ori situatii exceptionale ori diverse cauze la firma de curierat, in care comanda mai poate intarzia cateva zile. 

Va asiguram ca facem tot posibilul sa livram toate comenzile cat putem de rapid. 

Va rugam foarte mult pe cat posibil sa folositi adrese la care mai mereu este cineva, inclusiv adresele de la locul de munca pot fi o optiune excelenta, deoarece nu putem controla ora la care curierul efectueaza livrarile. 


Pe durata procesarii comenzii, nu avem posibilitatea tehnica si logistica sa va oferim statusul comenzii, data exacta de livrare sau numar de awb. Va rugam foarte mult sa nu puneti presiuni legate de livrarea comenzii. De preferat este sa ne oferiti o adresa de livrare in care mai tot timpul sa fie cineva cum ar fi adresa salonului, a locului de munca sau oriunde exista o persoana ce poate receptiona comanda. Nu avem cum tehnic sa procesam in timpul unei comenzi schimbarea adresei de livrare. 

Dupa finalizarea comenzii, nu avem posibilitatea sa aducem completari sau modificari comenzii. Daca ati omis ceva, va rugam sa faceti o comanda noua!


Pentru o buna desfasurare a livrarilor, va rugam sa introduceti date complete si corecte de facturare si livrare. Asta presupune ca la adresa de livrare sa completati absolut toate informatiile existente la adresa voastra din cele: judet, localitate, strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament. Lipsa trecerii uneia dintre informatii duce la anularea automata a comenzii fara notificare. 


Taxe de livrare: 22 Ron

Cu prietenie, 

Echipa Barbosul Prietenos