BANCA BARBOSUL PRIETENOS - DOBANZI WOW

Tocmai ce am lansat proiectul " Banca Barbosul Prietenos ", un proiect super fresh pentru clientii nostri si cu beneficii MAXIME. Noi suntem Firma care te ajuta sa faci bani. 


Daca o Banca normala iti ofera tot felul de produse de depozitare cu dobanzi intre 3% si 8% pe an, 8% putand fi obtinut doar daca lasi bani la ei pe termene lungi, noi venim cu niste dobanzi revolutionare de pana la 30% in doar cateva luni.


Cum functioneaza sistemul nostru? 


A. perioada minima de depozitare este de 2 luni de zile. Nu ai posibilitatea sa soliciti retragerea depozitului mai devreme de 2 luni. 

B. la final nu poti sa iti retragi banii fizic, ci doar sub forma de produse de pe site. Poti achizitiona orice de pe site, inclusiv seminarii. Singurele lucruri care nu pot fi achizitionate de pe site in momentul solicitarii retragerii sunt articolele de mobilier pentru salon cum ar fi: scaune de frizerie/coafor, scafe, posturi de lucru, canapele de asteptare, receptii etc. Poti opta si pentru retragerea banilor fizic, dar in acest caz nu se ofera nicio dobanda.

C. DOBANZI

- daca iti retragi banii intre 60 si 90 zile de la depunerea depozitului, primesti o dobanda de 15%

- daca iti retragi banii intre 90 si 120 zile de la depunerea depozitului, primesti o dobanda de 20%

- daca iti retragi banii intre 120 si 150 zile de la depunerea depozitului, primesti o dobanda de 25% 

- daca iti retragi banii intre 150 si 180 zile de la depunerea depozitului, primesti o dobanda de 30%


D. Depozitele pleaca de la suma de 1000 Ron. Tu esti persoana care alege suma de depozitare. 

E. Poti solicita in orice zi retragerea conform grilei de dobanzi de mai sus, iar preturile produselor/evenimentelor/oricarui articol vor fi cele afisate pe site in ziua retragerii, indiferent daca acestea vor fi supuse in ziua respectiva vreunei reduceri sau nu. 

F. Pot exista situatii in care anumite articole dorite sa nu fie pe stoc in momentul retragerii. In acest caz, clientul se va reorienta catre alte articole, avand mii de articole pe site sau poate amana retragerea pana in momentul revenirii produselor de interes pe site. 

G. Pentru suma depozitata vei primi o Factura de Avans. 

H. Exemplu Concret 

Sa zicem ca ai depozitat 1000 Ron. Avem urmatoarele cazuri: 

- daca vei retrage intre 60 si 90 zile de la depozitare, vei avea de cheltuit pe site 1150 Ron 

- daca vei retrage intre 90 si 120 zile de la depozitare, vei avea de cheltuit pe site 1200 Ron 

- daca vei retrage intre 120 si 150 zile de la depozitare, vei avea de cheltuit pe site 1250 Ron 

- daca vei retrage intre 150 si 180 zile de la depozitare, vei avea de cheltuit pe site 1300 Ron 


I. Cum pot face un depozit? 


Ne dati email la contact@barbosulprietenos.ro si ne oferi urmatoarele informatii: 

- suma pe care doresti sa o depui 

- datele necesare facturii de avans: CUI-ul societatii daca doriti sa fie pe societate sau numele complet daca doriti sa fie pe persoana fizica. 

- un numar de telefon de contact 

Noi o sa va trimitem factura de Avans, iar Dumneavoastra va trebui sa faceti plata in contul bancar mentionat pe Factura. 

J. Cum se face retragerea? 

Conform grilei de mai sus, puteti face retragerea oricand si in functie de asta se va aplica procentul de dobanda corespunzator. 

Intrati direct pe www.barbosulprietenos.ro in ziua in care doriti sa faceti retragerea, va faceti achizitia dorita care sa includa si dobanda, iar la rubrica observatii mentionati ca doriti lichidarea depozitului. 

Sau puteti sa ne contactati la contact@barbosulprietenos.ro daca exista vreo nelamurire sau aveti nevoie de informatii suplimentare. 

H. Produsul " Banca Barbosul Prietenos " nu se cumuleaza cu Cardul King. 

I. Aveti posibilitatea de a face mai multe depozite in acelasi timp, in cazul in care doriti sa mariti sumele depozitate initial. 

J. Cum reusim sa iti oferim dobanda? 

Este foarte simplu si functionam pe acelasi principiu ca la Banca, investim banii tai pentru a face bani cu ei. Ii folosim pentru dezvoltare, achizitii, proiecte si in acest timp avem posibilitatea de a rula banii si a inregistra profituri. Acele profituri le impartim cu tine in calitate de investitor pe termen scurt. La final WIN-WIN, iar tu castigi fara eforturi. 

K. Exista vreun risc?

Nu exista niciun risc. In acest moment, Barbosul Prietenos detine stocuri de aproximativ jumatate de milion de Euro, iar acestea sunt in continua crestere, direct proportional cu vanzarile. Deci avem stocuri foarte mari pentru a acoperi returnarea depozitelor. 


" Banca Barbosul Prietenos " este un produs de economisire bani menit sa genereze profituri considerabile clientilor nostri intr-un timp cat mai scurt. 


Pentru a intelege mai bine beneficiile vrem sa va oferim cateva perspective. 


1. Sa presupunem ca depui astazi 10000 de Euro in banca, peste un an de zile vei putea retrage intre 10300 Euro si 10800 Euro depinde de banca si serviciul ales. 

Daca ai depune aceeasi suma ca depozit la noi, dupa doar 5 luni ai putea retrage 13000 de Euro. Cu aceasta suma ai putea sa iti deschizi un magazin online sau chiar unul fizic dedicat frizerilor si/sau barbatilor. Sau ai putea sa vinzi produse in barbershopul tau, produse la care ti-ai pune adaos si probabil ca acei 13000 de Euro i-ai putea transforma in 2-3-4 luni in 18000 de Euro, dupa vanzarea produselor. 


2. Sa presupunem ca cumperi o garsoniera cu aproximativ 50000 de Euro si o inchiriezi cu 300 Euro pe luna. In 5 luni de zile ai face un profit de 1500 de euro. Dar in acelasi timp, in acele 5 luni de zile, lucrurile din garsoniera in care ai investit vor avea si un grad de uzura, ceea ce inseamna ca real, profitul in cele 5 luni nu ar fi chiar de 1500 euro. 


Daca ai investi 50000 de Euro la noi, ai putea retrage dupa 5 luni 65000 de Euro, adica ai avea un profit de 15000 de euro, ceea ce inseamna un profit de 10 ori mai mare decat profitul generat de o garsoniera. 


Cu siguranta nu ai avea motive de ce sa faci depozite atat de mari la noi, dar am vrut doar sa vezi diferenta intre cele 2 investitii, la acelasi nivel de bani investiti. 

Cu alte cuvinte, la noi daca ai investi 5000 de Euro ai face acelasi profit ca atunci cand ai investi 50000 de euro intr-un imobil. 


3. Poti alege sa investesti in piata Crypto, daca iti place adrenalina. Daca iti plac riscurile mari, atunci Crypto poate fi o varianta. Stim cat de instabila este aceasta perioada in zona Crypto si ce fluctuatii mari sunt. Plus ca piata Crypto din punctul nostru de vedere este o loterie. Nu poti influenta piata Crypto daca muncesti mai mult. Sau daca te documentezi mai bine. Nu poti face nimic in acest sens, nu ai cum sa te perfectionezi. Nu ai cum sa prevezi evolutia Crypto, pentru ca nu are la baza niste fundamente clare sau niste factori controlabili. Este ca la cazinou la ruleta. Noi personal nu suntem fanii businessurilor care nu pot fi controlate, planificate, influentate prin munca. Vedem uneori pe internet sau auzim despre anumite persoane care s-au imbogatit din Crypto. Lucrurile sunt simple, pentru fiecare persoana care s-a imbogatit din Crypto, sunt alte mult mai multe persoane care au pierdut bani din Crypto. Asa functioneaza lucrurile. Banii aceia vin de undeva. La fel ca la pacanele. Castiga cate unul bani la pacanele, dar cati au pierdut inaintea lui sau cati bani a pierdut cel ce a castigat pana a castigat? 

Cel putin pentru noi, Crypto nu este un business in care am investi vreodata. Dar binenteles, sunteti singurii in masura care sa decida in ce isi investesc banii. 


4. Daca ai cumpara o masina de 30000 de Euro pe care ai da-o in regim rent a car. Ai putea incasa in jur de 30 de euro pe zi. Daca ai inchiria masina in toate zilele din luna, ceea ce este putin probabil, ai face un profit de 900 de Euro in acea luna. De fapt nu ar fi tocmai profit, pentru ca din acei bani ar trebui sa platesti RCA, Casco, Impozit la masina, Rovinieta, iar masina s-ar uza in tot acest timp, astfel incat trebuie sa iei in calcul amortizarea masinii. Luand in calcul toate aceste aspecte, probabil ca profitul lunar real ar fi cam de 450 Euro pe luna. In 5 luni ar insemna 2250 de Euro. Pe langa asta trebuie sa implici si timp in gasirea clientilor, predarea masinii, recuperarea masinii, dus masina la spalatorie etc. 


Aceeasi suma de 30000 de Euro la noi, ar aduce un profit de 9000 de euro fara a depune niciun efort. 


Exemplele pot continua. Consideram ca suntem o optiune foarte rezonabila pentru investitiile Dumneavoastra. 


Barbosul Prietenos isi doreste sa fie un partener strategic pentru frizeriile si saloanele din Romania!