www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

18%
UPPERCUT DELUXE - Australia
UPPERCUT DELUXE - Australia

Uppercut deluxe pomade max 300 gr

110,70 RON (TVA inclus) 135,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 110

Descriere

Aceasta pomada ofera o sustinere ferma si stralucire medie parului tau si se indeparteaza cu usurinta, fiind solubila in apa. Confera control si definire perfecta pentru orice stil de par. Un must have pentru un gentleman. Pomada Uppercut Deluxe este realizata din cele mai fine ingrendiente pentru a oferi o ingrijire de calitate domnilor care se respecta.  
Ceea ce face unic acest produs este faptul ca a fost creat tinand cont de aspectele esentiale in ingrijirea barbatilor astfel incat sa devina un produs fara varsta.

Mod de folosire : O cantitate mica de pomada se aseaza in palme si se amesteca pentru a o incalzi putin, apoi se aplica pe parul curat. Se stilizeaza cu ajutorul unui pieptan sau perie.

Se indeparteaza foarte usor, prin simpla spalare cu sampon.

Produse recomandate