www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

NOU

Turneul Campionilor 2024 - 28 Ianuarie - Bucuresti

150,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Disponibil in stoc

Descriere

IMPORTANT !!! DE CITIT TOATE INFORMATIILE INAINTE DE INSCRIERE !!!


Locatie: Urmeaza a fi anuntata - Va fi anuntata cu 2-3 zile inainte de eveniment, aici in descriere. 

28 Ianuarie - Sedinta tehnica, ora 12:00

Facturile tin loc de bilet

Timp de executie: 70 minute

Modelele vor fi aduse de participanti si trebuie sa stea pe toata perioada concursului. Insistam sa cautati modele care pot sta pana la final. Luati in calcul ca finalul poate insemna inclusiv orele 20:00 - 21:00. 

Tema va fi libera! Fiecare concurent va tunde ce tip de tunsoare doreste. 

Este permisa culoarea in par. 

Este permis makeupul. Sunt permise tatuajele facute special pentru concurs. 

Sunt permise modele de sex feminin, daca tunsoarea efectuata va fi una masculina. 

Frizerul are posibilitatea sa opteze sa tunda un cap de lucru in locul unui model. In aceasta situatie, concurentul va trebui sa isi aduca personal capul de lucru + trepiedul. 

Intrarea Publicului va fi 100% libera. 

Taxa la concurs va fi de 150 Ron! 

Fiecare concurent va castiga Trofeu, Medalie, Diploma + produse. 


De cativa ani de zile, am preferat sa organizam Turneul Campionilor diferit fata de cum o faceam in trecut, mai exact in editiile trecute, la fel cum se va intampla si in acest an, am preferat sa oferim titlul de campion tuturor participantilor. 

De ce am ales sa procedam asa? 


- nu dorim sa cream nicio dezamagire sau vreo suparare niciunui concurent. 

- tunsoarea poate fi o chestiune foarte subiectiva, ce tine de viziunea fiecaruia in parte. nu pot exista niste criterii clare prin care se poate stabili un castigator cand vine vorba de tunsoare, ci este mai mult o chestiune de preferinta a fiecaruia. 

- vrem ca in cadrul acestui eveniment, toata lumea sa se simta bine, sa aiba o energie buna, sa fie fericita

- toti concurentii sunt campioni din moment ce decid sa participe la un astfel de eveniment, sa dea ce au mai bun in fata unui public numeros de profil si datorita dorintei de evolutie. 

- vrem ca toti frizerii pasionati care decid sa participe la acest eveniment, sa poata sa se intoarca acasa sau la salon cu trofee frumoase care sa ii aminteasca mereu de aceasta experienta, iar clientii acestora sa vada implicarea frizerului sau in aceasta frumoasa meserie. 


 

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare sa ne incantati cu viziunea voastra asupra tunsorilor!Detalii