www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

The Shave Factory - Turcia
The Shave Factory - Turcia

TSF Hair Building Fiber Light Brown 21 gr

118,87 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 2581

Descriere

Fibrele TSF Hair Building  maro deschis va vor oferi un par mai gros si mai plin in doar 30 de secunde. Sunt potrivite atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Se aplica in 2 pasi :

Pasul 1:  Aplicati fibrele de constructie a parului pe zonele subtiri. Utilizati numai pe parul uscat. Scoateti capacul si pozitionati sticla deasupra capului, intr-un unghi de 45 de grade. Atingeti usor fibrele peste par pana cand zonele subtiri nu mai sunt vizibile si sunteti multumit de plenitudinea si volumul parului.

Pasul 2: Tamponati usor fibrele in par, astfel incat sa se amestece cu parul tau natural. Facand acest lucru, fibrele care formeaza parul vor aparea nedetectabile. Pulverizati usor cu fixativul preferat pentru a sigila fibrele. Utilizati samponul preferat pentru a le elimina.

Produse recomandate