www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

10%
PURE PACT - Belgia
PURE PACT - Belgia

Pure Pact Ginsgeng 80 ml - pasta mata fixare medie spre puternica, perfecta pt texturare

21,60 RON (TVA inclus) 24,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 2114

Descriere

Este o pasta mata cu fixare medie spre puternica, perfecta pentru texturare, o abordare durabila, curata si proaspata a terapiilor pentru par in armonie cu stiinta si natura.

Produsul este un amestec de uleiuri esentiale pure 100% din lemn de trandafir, ylang-ylang si cuisoare. Contine extracte naturale pure de Ginseng, ceara naturala de albine si ceara Candelilla. Este colorat cu Caramel – un colorant natural pe baza de zahar si fortificat cu vitamina E.

Uleiurile esentiale echilibreaza, calmeaza si promoveaza un scalp sanatos.

Extractul natural pur de Ginseng fortifica si protejeaza parul, iar ceara de albine naturala pura si ceara Candelilla ofera corp si textura si hranesc parul.

Se aplica pe parul curat, uscat cu prosopul. Se ia o cantitate mica in palme si se modeleaza pentru a o incalzi, apoi se distribuie uniform prin par.

Produse recomandate