www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

10%
Pro Barber - Romania
Pro Barber - Romania

Pro Barber Focus Sea Salt Spray 250 ml

30,60 RON (TVA inclus) 34,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 2385

Descriere

Este un produs pe baza de sare de mare, al carui principal avantaj este acela ca nu are nici o regula in ceea ce priveste aplicarea lui. Este ideal pentru frizuri dezordonate, ofera volum parului si un aspect similar celui pe care parul il are cand esti la plaja.

Este potrivit pentru toate tipurile de par. Ideal pentru coafuri mate, texturate si cu aspect umed. Potrivit  si pentru parul cret sau ondulat dar si impotriva aparitiei sebumului.

Aplicati produsul in parul umed sau uscat, in cantitate mica, de la o distanta de aproximativ 20 cm.  Pulverizati pe toata lungimea parului sau la nivelul radacinilor. Nu se clateste.

Produse recomandate