www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

13%
OSMO - UK
OSMO - UK

Osmo Ikon medium ash brown 100 ml 4:1

13,00 RON (TVA inclus) 15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 1651

Descriere

Vopseaua permanenta OSMO IKON 100 ml are la baza un sistem avansat de colorare permanenta, care ofera o culoare de lunga durata, hidrateaza si da stralucire parului.

Formula sa cu continut scazut de amoniac, 100% vegana, contine ulei de chia si extract de seminte de tamanu care hranesc si protejeaza scalpul, in timp ce compusii din vitamina E ajuta la imbunatatirea culorii si protejeaza impotriva razelor UV.

Tehnologia inovatoare Micro-Connective de la OSMO IKON blocheaza culoarea in cortex, asigurand o longevitate uniforma a culorii, sanatate optima a parului si stralucire multidimensionala cu acoperire completa a nuantelor de gri.

Crema gel permite o aplicare mai usoara, in timp ce sistemul versatil de culoare dubla inseamna ca fiecare nuanta din seria 1-12 poate fi folosita pentru a oferi un rezultat de culoare fie permanent, fie semi-permanent.

Folositi dezvoltatori de 10 - 40% pentru culoare permanenta si de 5% pentru o culoare semipermanenta, dar de lunga durata.

Raportul de amestec este 1: 1,5 Superlights si 1:2 Uberblondes.

Produse recomandate