Dupa finalizarea comenzii, nu putem face modificari sau completari. Nu putem uni comenzi, toate comenzile sunt tratate separat si independent. Este foarte important sa ne furnizati date corecte si complete de facturare si livrare, in caz contrar comenzile vor fi anulate fara notificare. Din punct de vedere operational, nu va putem oferi ziua exacta a livrarii, statusul comenzii sau numar de awb, livrarea facandu-se conform rubricii " Conditii Livrare ".

7%
OSMO - UK
OSMO - UK

Osmo Ikon aquamarine 100 ml

11,39 RON (TVA inclus) 12,36 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 1700

Descriere

Vopseaua permanenta OSMO IKON 100 ml are la baza un sistem avansat de colorare permanenta, care ofera o culoare de lunga durata, hidrateaza si da stralucire parului.

Formula sa cu continut scazut de amoniac, 100% vegana, contine ulei de chia si extract de seminte de tamanu care hranesc si protejeaza scalpul, in timp ce compusii din vitamina E ajuta la imbunatatirea culorii si protejeaza impotriva razelor UV.

Tehnologia inovatoare Micro-Connective de la OSMO IKON blocheaza culoarea in cortex, asigurand o longevitate uniforma a culorii, sanatate optima a parului si stralucire multidimensionala cu acoperire completa a nuantelor de gri.

Crema gel permite o aplicare mai usoara, in timp ce sistemul versatil de culoare dubla inseamna ca fiecare nuanta din seria 1-12 poate fi folosita pentru a oferi un rezultat de culoare fie permanent, fie semi-permanent.

Folositi dezvoltatori de 10 - 40% pentru culoare permanenta si de 5% pentru o culoare semipermanenta, dar de lunga durata.

Raportul de amestec este 1: 1,5 Superlights si 1:2 Uberblondes.

Produse recomandate