Dupa finalizarea comenzii, nu putem face modificari sau completari. Nu putem uni comenzi, toate comenzile sunt tratate separat si independent. Este foarte important sa ne furnizati date corecte si complete de facturare si livrare, in caz contrar comenzile vor fi anulate fara notificare. Din punct de vedere operational, nu va putem oferi ziua exacta a livrarii, statusul comenzii sau numar de awb, livrarea facandu-se conform rubricii " Conditii Livrare ".

17%
OSMO - UK
OSMO - UK

Osmo Freehand Clay Additive With Kaolin Clay 200 gr

42,74 RON (TVA inclus) 51,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 1716

Descriere

Este un aditiv pe baza de argila caolina conceput pentru a ingrosa orice tip de inalbitor OSMO IKON, pentru o textura cremoasa, fixa. Aceasta solutie incapsuleaza parul fara a compromite puterea de iluminare, permitand o aplicare precisa.

Este 100% vegan.

Masurati 10 g de aditiv pentru argila intr-un bol din plastic. Adaugati 30 g de pudra de inalbire si 60 ml de dezvoltator (raport 1:2). Amestecati pana se obtine o pasta neteda, cu o perie nemetalica.

Aceasta pasta se aplica pe parul uscat cu o perie din plastic. Se lasa sa actioneze 20-60 minute, in functie de dezvoltator si de par. Se verifica regulat parul si apoi, cand s-a obtinut efectul dorit se clateste cu apa calda.

Daca in timpul acestei proceduri observati semne de iritare a scalpului clientului indepartati imediat pasta.

Produsul este doar pentru uz profesional.

Produse recomandate