Dupa finalizarea comenzii, nu putem face modificari sau completari. Nu putem uni comenzi, toate comenzile sunt tratate separat si independent. Este foarte important sa ne furnizati date corecte si complete de facturare si livrare, in caz contrar comenzile vor fi anulate fara notificare. Din punct de vedere operational, nu va putem oferi ziua exacta a livrarii, statusul comenzii sau numar de awb, livrarea facandu-se conform rubricii " Conditii Livrare ".

17%
OSMO - UK
OSMO - UK

Osmo Color Psycho Tamer 250ml

21,99 RON (TVA inclus) 26,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 1618

Descriere

Creati o multitudine de nuante pastelate amestecand Color Tamer si Color Psycho.

Imblanziti nuantele rebele cu Color Tamer si creati efecte pastelate unice cu rezultate uluitoare. Nu amestecati cu peroxid. Se recomanda testatarea culorii pe un esantion mic inainte de aplicare, pentru a fi siguri ca este nuanta dorita. 

Se amesteca Color Tamer cu nuanta Color Psycho aleasa de dvs. intr-un bol de amestecare din plastic. Variati raportul de amestecare pentru a ajunge la culoarea dorita. 

Cu manusi pe maini se aplica uniform pe parul spalat si uscat cu prosopul. Se lasa sa actioneze timp de 15-30 minute pana cand se obtine nuanta dorita. Timpul mai lung de actionare va avea ca rezultat o profunzime si un ton mai inchis. Se clateste parul pana ce apa devine limpede.

Este recomandat sa se aplice pe parul de culoare deschisa.

Produse recomandate