www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

KIEPE PROFESSIONAL - Italia
KIEPE PROFESSIONAL - Italia

Kiepe Trimmer Groove

288,00 RON (TVA inclus) 320,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 3416

Descriere

Groove Trimmer este ultima noutate din Familia Kiepe. O masina de contur conceputa special pentru cele mai diversificate finisaje. Este perfecta pentru conturul barbii, in zona gatului si a urechii oferind precizie maxima. Este o masina profesionala foarte usor de utilizat.

Inovatiile folosite pentru lama acestei masini si dimensiunile lamei o fac foarte usor de folosit si foarte versatila. Te vei descurca cu ea in orice situatie. 

Forma sa ergonomica o face sa fie trimmerul perfect care sa atinga cele mai inalte exigente ale profesionistilor. Este perfecta pentru linii, modele, detalii, schite in par. Poti ajunge cu acest trimmer pana in cele mai dificile si ascunse locuri. 

Cele 7200 RPM o fac o masina extrem de ferma si eficienta. 
Termen de garantie profesionisti: 6 luni 
Termen de garantie uz personal: 24 luni


Produse recomandate