www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

DDUUEETT
DDUUEETT

DDUUEETT - BARBER CHAIR CURLE

3.000,00 RON (TVA inclus) 3.500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Disponibil cu precomanda

Descriere

Pretul include livrarea pana in salon, asta daca locatia nu este in zona secundara a firmei de transport. Scaunele nu vor fi urcate la etaj sau introduse in salon. Firma de transport le va transporta doar pana in fata adresei, asa cum se fac livrarile in general pentru astfel de articole de volum. 

Costul de transport a unui scaun in Romania, in functie de greutatea sa fizica si greutatea volumetrica este de cateva sute de Ron per scaun. Acest cost de transport este inclus in pretul produsului pe care il regasiti pe site. Se va adauga doar costul de transport standard de 22 Ron asa cum se adauga la orice comanda de pe site. 


Plata scaunelor se face doar prin transfer bancar inainte de livrare. Comanda o efectuati normal, aici pe site si o sa va contactam ulterior pentru toate procedurile, adica pentru emiterea facturii, plata prin transfer bancar si ulterior livrarea la adresa. 

Detalii

Produse recomandate