Dupa finalizarea comenzii, nu putem face modificari sau completari. Nu putem uni comenzi, toate comenzile sunt tratate separat si independent. Este foarte important sa ne furnizati date corecte si complete de facturare si livrare, in caz contrar comenzile vor fi anulate fara notificare. Din punct de vedere operational, nu va putem oferi ziua exacta a livrarii, statusul comenzii sau numar de awb, livrarea facandu-se conform rubricii " Conditii Livrare ".

12%
CRIMINAL BARBER - Romania
CRIMINAL BARBER - Romania

Criminal Barber Cappuccini matte pomade 100 ml

32,12 RON (TVA inclus) 36,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 2044

Descriere

Pomada mata de par se distinge prin usurinta cu care poate modela orice tip de tunsoare si lungime a firului de par. Este un produs deosebit ce va oferi tunsorii o fixare puternica, un look autentic si o protectie de durata. Formula sa cremoasa si compusii din componenta sa se activeaza la cald, fixand cu precizie firul de par. Parfumul inconfundabil de cappuccino si usurinta cu care se spala produsul sunt cateva proprietati care se regasesc cu greu impreuna in alte produse.

Se ia o cantitate mica de produs intre palme si se aplica cu varfurile degetelor incepand din spate catre fata, distribuind uniform pomada in par. Se modeleaza si se defineste cu un pieptene pentru un styling cat mai conturat.

Produse recomandate