www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

10%
CRIMINAL BARBER - Romania
CRIMINAL BARBER - Romania

Criminal Barber Bubble Gum matte pomade 100 ml

35,10 RON (TVA inclus) 39,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 2045

Descriere

Pomada mata de par se distinge prin usurinta cu care poate modela orice tip de tunsoare si lungime a firului de par. Este un produs deosebit ce va oferi tunsorii o fixare puternica, un look autentic si o protectie de durata.

Formula sa cremoasa si compusii din componenta sa se activeaza la cald, fixand cu precizie firul de par. Parfumul inconfundabil de guma de mestecat si usurinta cu care se spala produsul sunt cateva proprietati care se regasesc cu greu impreuna in alte produse.

Se ia o cantitate mica de produs intre palme si se aplica cu varfurile degetelor incepand din spate catre fata, distribuind uniform pomada in par. Se modeleaza si se defineste cu un pieptene pentru un styling cat mai conturat.

Produse recomandate