www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

18%
CRIMINAL BARBER - Romania
CRIMINAL BARBER - Romania

Criminal Barber Amazing styling lotion/ foam tonic 250 ml

15,58 RON (TVA inclus) 19,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 2369

Descriere

Acesta este un produs super special datorita multiplelor functii si beneficii pe care le are: 

- lotiune racoritoare pentru masaj capilar

- produsul in par se va transforma intr-o spuma light care nu va incarca parul absolut deloc si nu trebuie clatita. Efectul de spuma este unul discret, nu ca la o spuma de par clasica. Pentru a produce spuma, parul trebuie sa fie proaspat spalat si trebuie pusa o cantitate putin mai mare de produs. Daca cantitatea de produs este foarte mica, efectul de spuma nu va fi foarte vizibil, insa efectele asupra parului vor fi aceleasi. 

- dupa aplicare, lotiunea va oferi volum si va face parul matasos si foarte placut la atingere

- va oferi parului un grad light de fixare

- parul va arata natural si super sanatos 


Este ideal pentru un look elegant, business, casual, natural.

Masati lotiunea in par si apoi lasati parul cat mai natural. Poate fi folosit si ca un grooming tonic light/ baza de styling.,

Cel mai indicat este sa aplicati produsul pe parul spalat. 

Produse recomandate