www.barbosulprietenos.ro - magazin B2B de produse profesionale pentru saloane si frizerii - efectuam comenzi exclusiv catre profesionisti: saloane, frizerii, academii si scoli de infrumusetare, frizeri si stilisti, magazine online de produse profesionale si revanzatori de produse profesionale. Frizerii si stilistii care nu au posibilitatea sa comande ca persoane juridice, gasesc toate informatiile necesare despre cum pot comanda ca si persoane fizice in cadrul rubricii " membership "

5%
BABYLISS PRO - Franta
BABYLISS PRO - Franta

Babyliss FX3 clipper black

1.048,47 RON (TVA inclus) 1.103,65 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.

Descriere

Babyliss Pro este unul din cei mai mari producatori de produse profesionale ce pot fi utilizate atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa.
Este liderul producatorilor de aparate de inalta calitate destinate ingrijirii parului ce pune in miscare industria infrumusetarii.
Produsele Babyliss Pro sunt supuse celor mai exigente teste. 
Colectia FX3 este cea de-a treia generatie de produse cu motor Ferrari de la BaBylissPro®.
Fiecare articol dispune de motoare avansate cu cuplu mare, carcase europene ergonomice ultra-usoare si ergonomice si o suprafata de prindere unica cu textura de carbon incorporata.

Colectia BabylissPro FX3 este combinatia suprema de putere, performanta si design!

Babyliss Pro FX3 este un clipper cu desing excelent pentru o taiere ultra-precisa si de inalta calitate.
Dispune de motor digital de inalta performanta si cuplu mare, de mare viteza cu control digital EDM Technology, dezvoltat impreuna cu inginerii Ferrari.
2 viteze ale motorului 6.000RPM si 7000RPM.
Lama Fade ultra-subtire din titan DLC/Nichel DLC/Nichel Titanium extrem de durabila, cu frecare ultra scazuta si fara supraincalzire.
5 setari de conicitate rapida cu blocare prin declic: 0.8, 1.1, 1.4, 1.7, 2.0mm.
Latime de taiere: 45mm.
0 gap.
Baterie litiu-polymer.
Autonomie: 5 ore.
Timp de incarcare: 5 ore.
Indicator led pentru baterie: 4 nivele (75%, 50%, 25%, 0%).
Carcasa ergonomica ultra-subtire din ABS cu insertie de textura de carbon face din acest clipper un dispozitiv de exceptie, o unealta indispensabila pentru lucrul precis pe toate texturile de par.
Corpul aparatului este realizat intr-o culoare neagra minimalista, care asigura nu numai un aspect frumos, ci si fiabilitate.
Forma si manerul ergonomic permit ca instrumentul sa fie bine tinut in mana, ceea ce impiedica alunecarea acestuia in timpul lucrului.
Functioneaza atat pe baterie cat si cu cablu.
Nivel de zgomot si vibratii redus pentru un control perfect in timpul utilizarii.
Kit de intretinere inclus.
Carlig de agatare.

8 inaltatoare: 1.5, 3, 5, 6, 10, 13, 16, 19mm.

Garantie profesionisti: 12 luni

Garantie uz personal: 24 luni

Detalii

Produse recomandate