Dupa finalizarea comenzii, nu putem face modificari sau completari. Nu putem uni comenzi, toate comenzile sunt tratate separat si independent. Este foarte important sa ne furnizati date corecte si complete de facturare si livrare, in caz contrar comenzile vor fi anulate fara notificare. Din punct de vedere operational, nu va putem oferi ziua exacta a livrarii, statusul comenzii sau numar de awb, livrarea facandu-se conform rubricii " Conditii Livrare ".

33%
AGIVA - Turcia
AGIVA - Turcia

Agiva Hair Mask Biotin & Collagen 350 Ml

19,09 RON (TVA inclus) 28,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 3572

Descriere

Masca de par Agiva Biotin & Collagen este un cosmetic profesional pentru ingrijirea parului care conține nutrienti valorosi precum biotina si colagenul. Masca a fost creata pentru persoanele care doresc sa-si intareasca parul si sa previna caderea parului, precum si sa-i ofere netezime si stralucire. 

Produsul este usor de utilizat - doar aplicati-l pe parul spalat si umed, lasati sa actioneze cateva minute si apoi clatiti. Aceasta masca este bogata in vitamine si minerale, datorita carora hraneste si intareste eficient parul, oferindu-i un aspect sanatos. 

 

Avantaje:

Prin continutul sau de biotina si colagen intareste si regenereaza structura parului, previne caderea acestuia.

Produse recomandate